Shop Mobile More Submit  Join Login
hass and associates article code 85258083266-HA by mikkaalder hass and associates article code 85258083266-HA by mikkaalder
Blogger: Protecting your business from cyber-attacks


Quelle: [link]


Det er vanskelig å ignorere det økende antallet cyber-angrep rettet mot store selskaper og frivillige organisasjoner. Nye historier dukker opp nesten daglig utsette lengder Cyberkriminelle skal for å stjele sensitive forretnings- og kundenes personlige opplysninger fra store selskaper og virksomheter.

Mens store selskaper fortsatt fortsetter å samle en masse oppmerksomheten mot Cyberkriminelle, er realiteten at SMB er også i økende grad blitt mål for cyber-angrep. Faktisk, ifølge den siste Symantec Internet Security Threat rapport var 31 prosent av målrettede angrep i 2012 på bedrifter med mindre enn 250 ansatte.


Så hvorfor er Cyberkriminelle interessert i SMBs? Ikke de har større fisk til yngel?

Mange SMBer kan spørre spørsmålet er "Hvorfor oss og ikke et større selskap med mer fortjeneste eller kundeinformasjon for å stjele?" Dessverre svaret er enkelt: det kan være lettere. SMBer, i gjennomsnitt har mindre penger og ressurser investert i Internett-sikkerhet og beskyttelse, noe som gjør dem til et enklere mål.

Videre SMBs generelt gjør forretninger med mange virksomheter, og dagens sofistikerte hackere ser dem som en potensiell bakdør til disse større organisasjoner. Kjent som "vannhull" teknikk, en angriperen kompromisser et nettsted, for eksempel en blogg eller nettside for små bedrifter, som er kjent for å bli besøkt av offeret av interesse, så når offeret senere besøker webområdet kompromittert, en målrettede angrep innholdet stille installeres på datamaskinen. I 2012, hvor mange web-baserte angrep økt med en tredjedel og mange av disse angrepene stammer fra kompromitterte nettsteder av små bedrifter. Det er viktig for SMBer å være klar over ikke bare hva du skal gjøre hvis deres selskap er angrepet, men også hva de kan gjøre for å hindre at dette skjer i fremtiden.


Hva slags angrep kan SMBs forvente?

Noen angrep prøver direkte i din virksomhet - å trenge inn i din nettside eller interne nettverk. Disse angrepene kan være svært vanskelig å identifisere, men lagging programmer eller konsekvent treg Internett kan være små tegn på at noe er galt, så vel som mer åpenbare uregelmessigheter som merkelig transaksjoner på kontoutskrifter eller uvanlig høy trafikk til og fra din kundedatabaser. Det finnes en rekke måter en bedrift kan være målrettet, og det har ikke alltid være et direkte angrep på et selskaps interne systemer eller finansielle detaljene. De siste årene, har australske detaljhandelsselskaper opplevd en økning i omdømmerisiko angrep der Cyberkriminelle opprette falske webområder eller emails å villede forbrukere og stjele personopplysninger. Denne typen angrep er veldig subtil, og kan være vanskelig for SMBer å vite det skjer.

Ransomware ble en større utfordring for små bedrifter i 2012. Ransomware låser datamaskinen og krever en avgift for utgivelsen. Malware er ofte ganske sofistikert og vanskelig å fjerne. Ransomware er en kategori av skadelig programvare som, når kjører, deaktiverer funksjonaliteten til en datamaskin på noen måte. Malware, i praksis, holder datamaskinen løsepenger. Ofrene ender vanligvis opp med ransomware fra besøke infiserte nettsteder. Ransom vanligvis varierer fra $50 til $400. Ransomware svindel er extorting minst $5 millioner i året. En gruppe oppdaget forsøkte å infisere 500.000 datamaskiner over en 18-dagers perioden *.

Så, hva kan du gjøre med det?


Første reaksjon

Hvis du føler at nettverket har blitt brutt, eller du har vært utsatt for et cyber-angrep må du handle raskt. Grunnleggende trinnene inkluderer; karantene datamaskinene som ble berørt; fjerne den skadelige programvaren; gjenopprette datamaskinene til sin opprinnelige tilstand; installere systemer og programmer. avsøke for malware; gjenopprette selskapets data; og begynne å tenke på hvordan du kan øke sikkerheten.

Det er også viktig å varsle kunder og interessenter av data brudd. Spesielt hvis selskapet opplever en omdømmerisiko angrep, vil tilby hjelp og råd hjelpe lindre merkevare skade forårsaket av brudd på sikkerheten. Dette vil aktivere interessenter til å ta proaktive skritt for å beskytte seg inkludert endre passordene og underrette sine finansielle institusjoner av potensielle falske transaksjoner eller konto brudd.Verwandte Artikel:
[link]

Beiträge zu diesem Video:
[link]
:icondavidharvey29:
davidharvey29 Featured By Owner Jun 10, 2013
takk for deler denne. Det var virkelig en interessant og informativ artikkel. ganske kul innlegg!
Reply
Add a Comment:
 
×


Details

Submitted on
June 10, 2013
Image Size
104 KB
Resolution
874×491
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
785
Favourites
2 (who?)
Comments
1
Downloads
0
×